Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers

Lilypie Maternity tickers

Selasa, 26 Mei 2009

.:bila mama bosan...

inilah hasil keje mama...kugodek hp
terhasil la gambar ni...bese amik gmbr biasa je


habis mama conteng..ada gak bakat melukis ye..
gmbr2 kat atas ni, mama amik ms mama kebosanan menghadiri latihan dalam perkhidmatn.inilah ladap yg membosankan mama...

::gAmbar Insyirah::

sila la melayan gmbr2 insyirah ni.
lepas mnd.ms nk pkaikan bj,sibuk nk isap jari kaki.

tgh tgg mama n papa bersiap nk g klinik.sy kn inject kat 2-2 belah kaki.sakit tau...

lena sungguh tdo dlm kete.otw balik umah papa+mama


minum dulu...

Sabtu, 23 Mei 2009

::Cite basi version 2::

asik cite basi je mama ni...biar la...sbb dah lama berlalu.
nak cite psl insyirah yg menangis bila lama dalam kete.
gmbr2 ni semua ms otw balik ke kota damnsara...
insyirah nangis..so terpaksa la papa stop kat R&R genting sempah.
bukan main lg insyirah bl dpt turun dr kete...bila masuk blk dlm kete, start semula menangis.
camne nk blk raya nnt ni insyirah?huhuhu...
harap2 bila dh besar bucuk mama ni, xmeragam lg bila naik kete.



tgk la insyirah...gembira bukn main lg..

papa, insyirah n mama...keluarga en bakery

Jumaat, 22 Mei 2009

::Makluman::

sebenarnya bnyk benda nk tulis.tp sgt la xsempat.banyak keje.nak cite psl telatah insyirah, jalan2 g jcard, psl keje mama(nak bahasakan diri mama la plak) yg terlampau banyak.keje mama mmg banyak.xpenah surut pn.cuti ni mesti mama sibuk ngn uruskan hal perkahwinan abg long mama n cousin papa serta kwn2 mama n papa dan yg paling kena buat, mark kertas exam students.ada 8 kelas semua.7kelas tanda kertas objektif je.1 kelas je ada kertas 2. pahtu nk kena settle PEKA plak n kerja kursus.waaa,begitulah banyak keje

Rabu, 13 Mei 2009

::cite yang dah basi::

dh lma aku nk cite pasal sukan sekolah aku.
bkn pe..suka sgt sbb umah sukan aku jd JOHAN KESELURUHAN, MAskot Terbaik dan Khemah Tercantik. selamat menjamu mata anda dgn warna2 hijau...



Bahagian luar
bahagian dalam
inilah Khemah Tercantik...Rumah Shreek

aku ngn kak fid

guru - guru rumah WIRA


aku ngn maskot rumah WIRA...Shreek n Fiona

::geram::

mesti korang nk tau apa aku geram kan?
aku geram tgk peha insyirah...besar, rs nk gigit2 je...
pipi dia pon aku geram...suka cium dia kuat2...
dolu2 geram tgk anak org, skang geram kat anak aku sendiri....

Isnin, 11 Mei 2009

award & tag dari nik anun


Peraturan nak jawab tag ni ialah :
1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.
2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

Aku dapat award ni dari Mok Nik(xksh nik mu marah aku panggil mok nik.aku suka.hehhe). Kwn aku dr sekolah menengah sampai sekarang..isteri kpd kawan satu sekolah aku jgk, Mat 6.cikgu kat sekolah teknik kat Bentong

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag)
  1. Anak sulung perempuan daripada 7 adik beradik.ada 2 org abg, 2 org adik lelaki n 2org adik pompuan.(br perasaan, 2 bermakna dlm hdup aku)
  2. 23 dec 2007, menjadi tunangan org
  3. 7 feb 2008, aku menjadi isteri kepada Mohd Bakery Md Hussin(unik x nm hubby aku?) n 26 nov 2008 menjadi mama kepada Iman Nur Insyirah bt Mohd Bakery
  4. Pernah putus cinta ngn hubby aku sblm smbung balik selepas 7 bulan kemudian dan akhiri ngn ijab dan qabul..
  5. Insan yg banyak berjasa pd aku...ma pergi tinggalkan aku pada 8 Jan 2008 4hari selepas aku operation sakit emdometriosis.
  6. Allah Maha Besar, dikala doktor sahkan ovari sebelah kiri aku rosak dan peratus untuk pregnt skit, aku diberi nikmat utk merasai detik susah senang menjadi ibu.
  7. Aku suka bercakap
  8. aku xsuka kemas umah dan aku bukannya seorg pengemas
  9. plat kete aku: DBC 738
  10. hidup aku bersyukur dan puas ngn hidup aku skang kerana pada usia 26 thn aku dah punya suami, anak, kete dan umah sendiri. semoga hari esok lebih baik dari hari ini.

    4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
    xde la....
    sape nk jawab, jawab la. jgn lupa bgtau sy.boleh le tgk apa jawapannya :)

5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan "anda telah di tag - sila layari blog saye untuk mendapatkan award anda". Terima kasih!

xde kawan nak tag.camne nak layari blog dorg.kua2222